Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Απίστευτη τοποθέτηση Καψή για τον Παπαδάκη

 




Παρασυρμένος από το κλίμα των ημερών, ο αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή, δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού Μανώλης Καψής, άφησε χολή στο twitter για τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη και το πρωινό σκηνικό, με την επίθεση που έκανε ο υποψήφιος Χρυσαυγίτης βουλευτής και εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης στις υποψήφιες βουλευτίνες Ρένα Δούρου και Λιάνα Κανέλλη.

«Οι δικοί μας στο πρωινό δεν καλούσαν Χρυσαυγίτη. Ενώ ο άλλος, μη χάσει κανένα νούμερο… Για αυτό και δεν παρενέβη όταν ξεκίνησε ο καυγάς» έγραψε ο Μανώλης Καψής.

Ο κύριος Καψής ξέχασε ότι οι συνάδελφοί του της πρωινής ζώνης, Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, κάλεσαν αμέσως τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο, την επομένη δηλαδή που ο ποιητής είχε «ξεφτιλίσει» την Πόπη Τσαπανίδου και, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τον παρακαλούσαν να τους βρίσει κιόλας.

Τριάντα χρόνια ο Παπαδάκης κάθε πρωί είναι εκεί, και γι’ αυτό άξιζε μια τέτοια παγκόσμια αποκλειστικότητα, γιατί ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μαζί του, η δουλειά του είναι αναγνωρισμένη από όλους. Και λέω παγκόσμια επιτυχία, γιατί κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να βγάλει τη μάσκα από τους «Χάνιμπαλ Λέκτερ»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου